Već 25 godina s Vama!

Nazovite nas!

tel 1: +385 51 331 320

tel 2: +385 51 335 568

mob: +385 91 730 3443

Radno vrijeme

Pon-Pet: 09:00 - 18:00

Sub: 08:00 - 13:00

Email

info@daman.hr

TKO SMO MI

DAMAN D.O.O.  djeluje od 1991. godine. Svojim dugogodišnjim iskustvom i prisustvom na tržištu, danas je jedna od prepoznatljivijih tvrtki u Primorsko – goranskoj Županiji. Glavnu djelatnost tvrtke predstavlja veleprodaja i maloprodaja širokog asortimana proizvoda, prvenstveno sanitarnih potrepština, te boja i lakova.

Raznolikim asortimanom proizvoda, brzinom isporuke te kvalitetnom uslugom , zadovoljit ćemo i najzahtjevnije kupce. U svojoj ponudi nudimo proizvode od poznatih hrvatskih i europskih proizvođača.

01. Naša Vizija

Biti najbolji na ciljanom tržištu, mjerilo za kvalitetu i uslugu; našim kupcima prvi izbor, našim partnerima pouzdano i odgovorno poduzeće te našim zaposlenicima poželjan poslodavac.

02. Naša Misija

Pružiti svakom kupcu vrhunsku uslugu i kvalitetan proizvod, te podići razinu zadovoljstva kupnje.

03. Naše Vrijednosti

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum ultrices ligula vitae lectus gravida, sit amet hendrerit mi vestibulum. Vivamus mattis leo eu nisl semper consequat. Cras quis gravida sapien, laoreet tristique est.

04. Naši Ciljevi

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum ultrices ligula vitae lectus gravida, sit amet hendrerit mi vestibulum. Vivamus mattis leo eu nisl semper consequat. Cras quis gravida sapien, laoreet tristique est.

Povijest Tvrtke

Tvrtka Daman d.o.o. osnova na je 1991.godine u Rijeci i bavi se maloprodajom i veleprodajom. Preko 25 godina traje bliska suradnja i povjerenje obrtnika i građana prema nama kao poznatoj trgovini boja i lakova u gradu Rijeci i regiji. Svoju ponudu roba i usluga pružamo svakodnevno u našem dućanu u centru grad na adresi Adamićeva 13a.

Tvrtka Daman svakodnevno ulaže u znanje pa je odavna prepoznata u pružanju svojih savjetodavnih  usluga prema građanima i majstorima iz područja premaza za zaštitu drva i metala, podova i zidova kao i materijala za rješenja u sanaciji interijera i eksterijera, sredstava za čišćenje i ostalih kućnih potrepština.

Uz bogatu ponudu materijala za graditeljstvo naša tvrtka je upotpunila police širokim asortimanom samoljepljivih i zidnih tapeta, PVC stolnjaka, spušve, skaja, ljepila, te širokim izborom alata, vijčane robe, slavina i sanitarnih potrepština.

Filozofiju poslovanja baziramo na kvaliteti proizvoda, širini asortimana, dostupnosti robe te zadovoljstvu zaposlenika i svojih dragih kupaca, kojima svakodnevno u direktnom kontaktu nudimo samo kvalitetna i dugoročno najbolja i najpovoljnija rješenja.